پزشکی با خیارشور درجه یک درمان نازایی را پیدا کرد

خیارشور حاوی دو آنتی اکسیدان قوی ویتامین C و E است. این ویتامین ها از عفونت های ناشی از انواع باکتری ها، ویروس ها و انگل ها جلوگیری می کند.

در واقع اسیدی بودن خیارشور درجه یک باعث می شود که ویتامین ها در بدن بهتر جذب شوند.

آنتی اکسیدان ها با محافظت از مولکول ها از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

تحقیقات نشان داده است که خیارشورهای تهیه شده با سرکه از تجزیه مولکول های نشاسته به دلیل اسیدی بودن جلوگیری می کنند و در نتیجه بدن نمی تواند آنها را جذب جریان خون کند.

به همین دلیل خیارشور از چاقی جلوگیری می کند.

اما از سوی دیگر مصرف این فرآورده در بیمارانی که از فشار خون بالا رنج می برند و به مقادیر زیاد نمک حساس هستند باید با احتیاط مصرف شود.

خیار شور

خیارشور جزء جدایی ناپذیر ساندویچ است که وقتی زیر دندان آن را احساس می کنید لذت خوردن آن را دوچندان می کند.

این ماده غذایی در کنار ساندویچ های خانگی می تواند این غذا را برای کودکان جذاب کند.

اما نه تنها در ساندویچ استفاده می شود، بلکه می توان آن را به عنوان پیش غذا نیز سرو کرد.

به طور کلی خیارشور و ترشی به دلیل کم کالری بودن باعث چاقی نمی شوند.

در نتیجه به دلیل طعم خوبی که دارد می توانید به جای سس از آن در سالاد و ساندویچ استفاده کنید.

خیار سبز، سبزی معطر، ترخون، سیر، فلفل سبز، سرکه، نمک، آب

نوع بسته بندی: جعبه شیشه ای

تعداد قوطی در هر بسته: 12 قوطی در هر بسته

به دلیل حساسیت محصول به نور و اکسیژن و عدم استفاده از پایه، پس از مصرف، بقیه خیارشورها را در آب نمک محصول ریخته و درب آن را محکم ببندید.

نگهداری این محصول در یخچال باعث شکنندگی بیشتر آن و افزایش ماندگاری محصول می شود.