نمونه های زیادی از چای در بازار موجود می باشد که یکی از محبوب ترین آنها چای دبش 100 گرمی است و در ادامه با انواع معرفی چای با ما هماه باشید.
چای سفید از برگ های گیاه تهیه می شود، اما در مراحل اولیه برداشت می شود.
چای سفید حاوی سطوح پایین تری کافئین نسبت به چای سبز است.
نوشیدن چای سفید با طیف وسیعی از فواید سلامتی مرتبط است که به شرح زیر است:
- حاوی آنتی اکسیدان های مهم برای بدن انسان است.
- ارتقای سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مختلف.
- کمک به روند کاهش وزن.
- کمک به محافظت از دندان ها در برابر حفره ها و آسیب های ناشی از تجمع باکتری های مضر در دهان.
- کاهش خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان.
- کاهش مشکل مقاومت به انسولین در بدن.
- ارتقاء سلامت استخوان و محافظت از آن در برابر شکنندگی .
- برای پوست خوبه
چای گیاهی از انواع مختلف چای طبقه بندی می شود که از ترکیب متفاوتی از گیاهان و آب داغ تشکیل شده است.
دمنوش های گیاهی نسبت به دمنوش های ذکر شده در بالا حاوی سطوح پایین تری آنتی اکسیدان هستند.
از یک یا چند مورد از این گیاهان می توان دمنوش های گیاهی تهیه کرد:
چای بابونه: که به محافظت در برابر عوارض دیابت کمک می کند، اعصاب را آرام می کند و به خواب کمک می کند.
چای هیبیسکوس: مصرف منظم آن سطح فشار خون بالا را کاهش می دهد.
چای قرمز (چای رویبوس): خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش می دهد.
چای سیاه و چای سبز از محبوب ترین انواع چای هستند. اما قطعا آنها تنها نیستند! بسته به کشور، سنت های جمعیت و نوع گیاهی که کاشته می شود متفاوت است و برخی از کشورها به چای سفید، چای آبی و حتی چای زرد بسیار کمیاب معروف هستند.
هر یک از رنگ های موجود را انتخاب کنید! و فراموش نکنید که آب را در یک کتری برقی مانند جاستین گرم کنید تا به این روند سرعت ببخشید، به خصوص اگر عجله دارید.
چه در خانه باشید و چه در کافه، یک فنجان چای را در کنار پنکیک و شاکشوکا دوست خواهید داشت! اگر سبز و روشن آن را ترجیح می دهید، محبوب ترین ترکیب ها «چای باروت» و «دارجلینگ» هستند.
آنها در کشورهای آسیایی و شمال آفریقا مانند ترکیه، ژاپن و چین ترجیح داده می شوند. چای سبز و سیاه دارای عطر دلپذیر و طعم های متنوعی هستند.
چای معمولا با اسانس های گل (یاسمن، گل رز)، ادویه جات ترشی جات (میخک، دارچین) و اسانس های طبیعی (وانیل، کارامل) مخلوط می شود.