راز هایی در مورد ماهی سالمون کیلویی که تا به حال از آن خبر نداشته اید

این اتفاق می‌افتد که ماهی‌های ارزان‌تر مانند قزل‌آلا و سالمون به عنوان ماهی قزل آلا و ماهی سالمون کیلویی عرضه می‌شوند.

با نوار صورتی که از سر تا دم در امتداد خط وسط ماهی قزل آلا کشیده می شود، می توانید یکی از دیگری را تشخیص دهید.

در طی عملیات حرارتی، قزل آلا روشن می شود، در حالی که رنگ ماهی قزل آلا تغییر نمی کند.

فلس های ماهی قزل آلا بزرگ، نقره ای، در پشت یک سایه خاکستری مایل به سبز یا تیره تر، شکم روشن، تقریبا سفید است.

در امتداد تمام بدن بالای خط وسط، ماهی قزل آلا دارای لکه های سیاه کوچک است.

ماهی قزل آلا وحشی فروخته شده برای فروش دارای اندازه متوسط، حداکثر 4 کیلوگرم است.

درست است، در آلاسکا هیولاهای یک و نیم متری با وزن 40 کیلوگرم وجود دارد، اما این یک استثنا است.

ماهی های بزرگ در قفسه ها به احتمال زیاد محصول مزارع ماهی هستند. ماهی مخصوص رشد کرده چاق تر است (رگه های سفید مشخصه قابل توجه خواهد بود) و رنگ گوشت آن روشن تر و غنی تر است.

ماهی

ماهی تازه آب پز، سرخ شده، پخته شده، در سالاد استفاده می شود، نمک زده و دودی می شود.

بیشتر اجزای مفید در ماهی سالمون کم نمک متمرکز شده است. دستور العمل ما را برای لذیذ ماهی قرمز اسکاندیناوی – گراولاکس افسانه ای امتحان کنید.

قزل آلا نامی است که به چندین گونه ماهی از خانواده سالمون داده شده است.

ماهی قزل آلا فقط در آب تمیز و اکسیژن دار زندگی می کند گوشت آن “سالم” در نظر گرفته می شود و همچنین بسیار خوشمزه است.

در روسیه مشهورترین آنها عبارتند از:

قزل آلای بروک یک ماهی وحشی آب شیرین است که بیشتر از مخزن بومی خود شنا نمی کند.

رنگ روشن در خارج و کاملا سفید در داخل. در بین علاقه مندان به ماهیگیری بسیار محبوب است.

قزل آلای دریاچه ای (کارلیایی) عاشق عمق و زندگی در یک گله است.

در لادوگا، اونگا و تعدادی از دریاچه های کارلیا زندگی می کند، در شبه جزیره کولا یافت می شود.

در میان اقوام، آن را با اندازه بزرگ خود متمایز می کند، به طول یک متر می رسد.